Vânător de produse resigilate

Cu siguranță știi că produsele resigilate sunt produse care au ambalajul original deschis și poate prezenta urme de uzură sau alte asemănări. Acum doi ani de zile când am descoperit produsele resigilate m-am profilat doar pe astfel de produse, cred că n-am cumpărat un produs nou de multă vreme, cumpăr doar produse resigilate. De ce? Prețurile sunt foarte bune, uneori am prins și reduceri de până la 90%. Înafară de prețurile bune, primesc și produse de bună calitate. Niciodată n-am avut probleme cu produsele cumpărate.

Singura dată când când am cumpărat produse resigilate cu probleme a fost acum câteva săptămâni, când am cumpărat un monitor și câteva stick-uri cu ambalajul desfăcut. Monitorul avea un pixel mort, dar abia l-am găsit, era în colț bine ascuns, iar stick-urile au fost zgâriate puțin, asta deoarece au fost prezentate într-un showroom. Pe un stick am plătit doar doi dolari, prețul de vânzare ca nou a fost de 18, iar pe monitor am plătit 38 de dolari, preț de vânzare că nou 160 dolari. Prețurile la resigilate sunt bune, dar nu la noi în țară.

N-am cumpărat niciodată produse resigilate de la noi, deoarece prețurile sunt mari, reducerile mici. M-am uitat acum câteva zile la un iphone 6, produsul a prezentat urme de uzură și ambalaj deschis, reducere de doar 50 de lei, da, doar 50 de lei. Pe magazinele de afară reducerile sunt mult mai mari, tot la un iphone 6 reducere de până la 20% din preț, la un produs cu urme de uzură și ambalaj original desfăcut.

Așa că, dragi cititori, dacă vreți să vă cumpărați produse resigilate alegeți magazinele de afară, nu vă uitați la reducerile care sunt oferite de magazinele din România, sunt bătaie de joc. Nu vă speriați cu garanția. Sunt multe magazine unde nu trebuie să plătești transportul, chiar dacă ești în România și trebuie să îl trimiți până în Anglia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s